LOADING

Over ons

 

Vakkracht 24 is een nationale dienstverlener waarbij de mens centraal staat. Wij bemiddelen al jaren betrouwbaar en succesvol in arbeid voor de grond- weg- en waterbouw, agri en techniek. De kerntaak van Vakkracht 24 is het bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Wat voor soort baan je ook zoekt, bij Vakkracht 24 zijn er veel mogelijkheden!

Vakkracht 24 staat voor professionaliteit. Wij hebben in de loop der jaren erg veel kennis en ervaring in deze branche opgebouwd dat wij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Vakkracht 24 heeft een groot netwerk, kent de omgangsvormen en brengen vraag en aanbod van personeel direct samen. Wij zijn zakelijk, snel, betrokken, toegankelijk en concreet.

Onze opdrachtgevers kunnen ook op ons vertrouwen wanneer er gezocht wordt naar vakmensen. Door ons grote netwerk van onderhoudsmonteurs, landbouwmonteurs, werkvoorbereiders, uitvoerders, vakman GWW, kraanmachinisten en nog veel meer GWW, agri en technische vakmensen kunnen wij helpen bij het invullen van uw vacatures. Uiteraard met dezelfde klantgerichte en betrouwbare dienstverlening die men van Vakkracht 24 gewend is.

Leave a Comment